1. CleanStream All In One Shower Enema Systeem.

CleanStream All In One Shower Enema Systeem.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream All In One Shower Enema Systeem. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream All In One Shower Enema Systeem.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

AD949

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream All In One Shower Enema Systeem.

Met de CleanStream All in One Shower Enema Kit heb je alles wat je nodig hebt voor een optimale hygiëne. De set is zeer gebruiksvriendelijk en bestaat uit twee anaaldouches, een doucheslang en een compacte anaaldouche. De slang is eenvoudig aan te sluiten op je eigen kranen, waarna je een opzetstuk bevestigt om de douche te gebruiken. Kies je voor de kleine of de grote douche? Gebruik je de intiem douche zowel anaal als vaginaal? Vergeet dan niet om beide zijdes zorgvuldig te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner om het risico op schadelijke bacteriën te verkleinen. Met de CleanStream All in One Shower Enema Kit heb je alles in huis wat je nodig hebt om je hygiëne optimaal te houden en je zelfverzekerd te voelen.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream All In One Shower Enema Systeem. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream All In One Shower Enema Systeem. zijn als volgt:

AD949.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream All In One Shower Enema Systeem. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream All In One Shower Enema Systeem. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten