1. Yoni Rose oil.

Yoni Rose oil.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Merkloos / Sans marque weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Yoni Rose oil. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Yoni Rose oil.

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

Yoni Rozen Olie is een luxe mix van volledig natuurlijke oliën die liefdevol zijn gemengd in afgemeten hoeveelheden voor optimale zuiverheid en kwaliteit. Zij zijn samengesteld uit hibiscuszaad en hibiscusolie en etherische oliën van zoete amandelen, abrikozenpitten, rozen, lavendel, munt, nardus en saffloer.

Allergeneninformatie

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Yoni Rose oil.

Yoni Rozen Olie biedt niet alleen een hydraterende boost voor uw intieme gebied, maar het is ook een effectieve remedie voor het herstellen van PH-balans, evenals het bevorderen van een gezonde flora. De olijf- en jojoba-oliën in Yoni Rose Oil helpen om een optimaal milieu te creëren voor de optimale groei en vermeerdering van de goede bacteriën in de vagina. Daarnaast bevat de olie ook aloë vera-extracten om het herstellend vermogen van de huid te verhogen. Het extract van kamillebloem heeft een kalmerende werking en vermindert de irritatie. De werkzame ingrediënten van Yoni Rose Oil zijn verpakt in een luxe, verfrissende geur die u kunt waarderen. Yoni Rozen Olie biedt een absoluut effectieve oplossing voor vrouwen die kampen met ongemakken in hun intieme gebied. Door het gebruik van de olie kunnen vrouwen op een natuurlijke manier hun vagina ondersteunen en tot wel 10 dagen lang een optimale hydratatie behouden.

Veelgestelde vragen over de Merkloos / Sans marque Unknown televisie

Yoni Rose oil. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van Yoni Rose oil. zijn als volgt:

Yoni Rozen Olie is een luxe mix van volledig natuurlijke oliën die liefdevol zijn gemengd in afgemeten hoeveelheden voor optimale zuiverheid en kwaliteit. Zij zijn samengesteld uit hibiscuszaad en hibiscusolie en etherische oliën van zoete amandelen, abrikozenpitten, rozen, lavendel, munt, nardus en saffloer..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Yoni Rose oil. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Yoni Rose oil. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten