1. NutraBlast Boric Life Set Boric Acid (Boorzuur) Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes.

NutraBlast Boric Life Set Boric Acid (Boorzuur) Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Nutrablast weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over NutraBlast Boric Life Set Boric Acid (Boorzuur) Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties NutraBlast Boric Life Set Boric Acid (Boorzuur) Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Boorzuurpoeder

Allergeneninformatie

Niet gebruiken bij allergie tegen boorzuur

Inhoud

600 mg

Aantal stuks in verpakking

3 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

VS

Omschrijving van NutraBlast Boric Life Set Boric Acid (Boorzuur) Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes.

NutraBlast Boric Life Set Boorzuur Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes biedt een uitstekende oplossing voor uw intieme gezondheid. De Boorzuur Capsules Applicators bevatten een krachtig antiseptisch ingrediënt dat helpt bij het bestrijden en voorkomen van schimmel- en bacteriële infecties. De Balance Shield Inlegkruisjes verbeteren de pH-balans en herstellen de natuurlijke zuurgraad van de vagina, waardoor irritatie en infecties worden vermeden. De capsules en kruisjes bevatten ook aloë vera en vitamine E, waardoor de huid wordt verzacht en het herstel wordt versneld. Gebruik de NutraBlast Boric Life Set Boorzuur Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes om klachten als jeuk, pijn, onaangename geurtjes en andere irritaties bij vaginale schimmelinfecties te verlichten. Het is een natuurlijk, veilig en effectief product dat is ontworpen om de gezondheid van moderne vrouwen te verbeteren.

Veelgestelde vragen over de Nutrablast Unknown televisie

NutraBlast Boric Life Set Boric Acid (Boorzuur) Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van NutraBlast Boric Life Set Boric Acid (Boorzuur) Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes. zijn als volgt:

Boorzuurpoeder.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet gebruiken bij allergie tegen boorzuur

De inhoud van NutraBlast Boric Life Set Boric Acid (Boorzuur) Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes. is 600 mg, er zitten 3 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van NutraBlast Boric Life Set Boric Acid (Boorzuur) Capsules Applicators Balance Shield Inlegkruisjes. is VS.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten