1. Borasol Wasemulsie Gel Fresh 240ml.

Borasol Wasemulsie Gel Fresh 240ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Borasol weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Borasol Wasemulsie Gel Fresh 240ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Borasol Wasemulsie Gel Fresh 240ml.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Per 100 gram - Boorzuur - Kalium aluin - hulpstoffen

Allergeneninformatie

Inhoud

240 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Spanje

Omschrijving van Borasol Wasemulsie Gel Fresh 240ml.

Borasol Wasemulsie Gel Fresh is een veelzijdige zeep die speciaal is samengesteld voor vrouwelijke hygiëne. Het bevat een antiseptisch en antibacterieel complex dat de huid helpen beschermt tegen bacteriën en geurvorming. Het bevat ook een speciale formule die de PH-waarde in balans houdt, wat de huid gezond en fris houdt. De frisse geur van de gel is subtiel, maar aanhoudend, waardoor je je de hele dag zelfverzekerd en comfortabel voelt. Het gebruik van Borasol Wasemulsie Gel Fresh is eenvoudig. U kunt het direct op de huid aanbrengen of in uw handen schuimen en het vervolgens aanbrengen. Het is extreem zacht en laat geen residu achter, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over irritatie of andere huidirritaties. Het product is ook verrijkt met vitaminen en voedende bestanddelen die de huid van essentiële voedingsstoffen voorzien. De formule helpt ook de huid te hydrateren en verzacht de huid, waardoor deze er gezonder en soepeler uitziet.

Veelgestelde vragen over de Borasol Unknown televisie

Borasol Wasemulsie Gel Fresh 240ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Borasol Wasemulsie Gel Fresh 240ml. zijn als volgt:

Per 100 gram - Boorzuur - Kalium aluin - hulpstoffen.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Borasol Wasemulsie Gel Fresh 240ml. is 240 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Borasol Wasemulsie Gel Fresh 240ml. is Spanje.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten