1. Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml.

Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met DR. TREE weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml.

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

200 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml.

Met de Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml kom je in een wereld van verbeelding en plezier. Deze intieme gel is de perfecte aanvulling voor een romantische avond met je geliefde. Het is gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten waar je op kunt vertrouwen en is speciaal voor de gevoelige huid ontworpen. Het heeft een geparfumeerde formule die zacht is voor je huid en een aangename geur heeft. De gel is gemakkelijk aan te brengen en voelt zijdezacht aan op je huid. Daarnaast is het ook wateroplosbaar, dus het is gemakkelijk af te spoelen na gebruik. Kortom, de Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml is een must-have voor elke verzameling erotische producten. De Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml biedt een unieke ervaring die niet mag ontbreken aan jouw spannende avonturen. De formule is zo samengesteld dat het de verkwikkende sensatie geeft die je zoekt. Daarnaast is het ook verrijkt met vitamine E, waardoor het je huid hydrateert en voedt. De gel heeft ook een verzachtende werking en zorgt er zo voor dat je huid er.

Veelgestelde vragen over de DR. TREE Unknown televisie

Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml. is 200 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 200 ml. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten