1. Vaginaal Stoombad Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen.

Vaginaal Stoombad Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Merkloos / Sans marque weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Vaginaal Stoombad Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Vaginaal Stoombad Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Vaginaal Stoombad Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen.

Dit compacte stoomzitje van Feminine is de perfecte manier om te zorgen voor uw intieme delen. Met vijf warmtestanden, een ergonomisch ontwerp en een zacht zitoppervlak, biedt dit vaginaal stoombadje u vele voordelen. Het is een comfortabele manier om te ontspannen, hygiënisch te blijven en te genieten van de kruidenextracten die u kunt toevoegen aan het badje. U kunt ook kiezen voor een milde stoom om uw vagina schoon en fris te houden, zeker wanneer u regelmatig gemeenschap heeft of rondom uw menstruatie. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp van dit stoomzitje reinigt u het na gebruik gemakkelijk. U kunt het apparaat met het meegeleverde stroomkabel aansluiten op een stopcontact en het is ook eenvoudig te verplaatsen naar een andere plek. U kunt genieten van een ontspannen stoomervaring, perfecte hygiëne en verlichting van spanningen op intieme delen, waardoor het vaginaal stoombadje Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen een echte must-have is voor elke vrouw.

Veelgestelde vragen over de Merkloos / Sans marque Unknown televisie

Vaginaal Stoombad Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Vaginaal Stoombad Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Vaginaal Stoombad Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Vaginaal Stoombad Comfortabel Stoom Zitje Stomen Intieme Delen Kruidenbadje Stoel Ontspanning Hygiëne 5 Standen. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten