1. Yoni stoom stoel- Vaginaal stomen- Natuurlijke intieme zone verzorging- V steam bidet Inklapbaar Opzet bidet-.

Yoni stoom stoel- Vaginaal stomen- Natuurlijke intieme zone verzorging- V steam bidet Inklapbaar Opzet bidet-.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Your V weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Yoni stoom stoel- Vaginaal stomen- Natuurlijke intieme zone verzorging- V steam bidet Inklapbaar Opzet bidet-. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Yoni stoom stoel- Vaginaal stomen- Natuurlijke intieme zone verzorging- V steam bidet Inklapbaar Opzet bidet-.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Allergeneninformatie

premium pp-materiaal, BPA-vrij, milieuvriendelijk, hittebestendig.

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Yoni stoom stoel- Vaginaal stomen- Natuurlijke intieme zone verzorging- V steam bidet Inklapbaar Opzet bidet-.

De Yoni stoom stoel is ontworpen voor vrouwen om hun intieme verzorging te vereenvoudigen. De stoel is perfect voor de vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun intieme zone te verzorgen. De stoel is gemakkelijk op te zetten en inklapbaar, waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen, zelfs in kleine ruimtes. Het is een veilige en effectieve manier om intieme verzorging en reiniging te krijgen. De stoel is voorzien van een speciale stoom-functie, waarmee vrouwen hun intieme zone kunnen reinigen en verzorgen door middel van warm stoom die ook een verzachtend effect heeft. De stoel is voorzien van een speciale temperatuurregeling, waarmee je de opwarmtemperatuur kunt aanpassen aan jouw behoeften. De stoel is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevige constructie. De stoel is ook voorzien van een speciale antislip-coating waardoor je veilig kunt gebruiken. De stoel is ook voorzien van een speciale massage-functie, waarmee je kunt genieten van een ontspannende massage voor meer comfort.

Veelgestelde vragen over de Your V Unknown televisie

Yoni stoom stoel- Vaginaal stomen- Natuurlijke intieme zone verzorging- V steam bidet Inklapbaar Opzet bidet-. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Yoni stoom stoel- Vaginaal stomen- Natuurlijke intieme zone verzorging- V steam bidet Inklapbaar Opzet bidet-. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

premium pp-materiaal, BPA-vrij, milieuvriendelijk, hittebestendig.

De inhoud van Yoni stoom stoel- Vaginaal stomen- Natuurlijke intieme zone verzorging- V steam bidet Inklapbaar Opzet bidet-. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Yoni stoom stoel- Vaginaal stomen- Natuurlijke intieme zone verzorging- V steam bidet Inklapbaar Opzet bidet-. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten