1. Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging.

Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Steamyour-v.com weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname

Allergeneninformatie

Niet bekend

Inhoud

70 g

Aantal stuks in verpakking

9 stuk(s)

Inhoud per dispenser

10 g

Land van oorsprong

Omschrijving van Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging.

Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging is een unieke formule die is ontwikkeld om de vaginale gezondheid te verbeteren. Het bevat een specifieke, krachtige mix van actieve ingrediënten, waaronder aloë vera, lavendel, kamille en salie, die je vaginale pH helpen herstellen en de vaginale flora in evenwicht houden. Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging is zacht genoeg voor dagelijks gebruik, maar effectief genoeg om je te helpen met het voorkomen van geur, ongemak en/of vaginale infecties. Het wordt geleverd met zakjes die je zelf kunt vullen met de juiste hoeveelheid van de formule of je kunt de formule ook los gebruiken, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel je erin doet. Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging is een uniek product dat een fris gevoel geeft en zorgt voor een zacht en gezond resultaat. Het is gemakkelijk in gebruik en heeft een aangename geur. Bovendien, als je het gebruikt in combinatie met een goede hygiëne, kan het je helpen met het verminderen van het risico op vaginale infecties.

Veelgestelde vragen over de Steamyour-v.com Unknown televisie

Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging. zijn als volgt:

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet bekend

De inhoud van Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging. is 70 g, er zitten 9 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 10 g.

Het land van oorsprong van Kill Somebody Natuurlijke vaginale reiniging. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten