1. Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml.

Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Farmona weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

330 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

330 ml

Land van oorsprong

Omschrijving van Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml.

Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml is een unieke gelformule die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen om de intieme hygiëne te ondersteunen. De unieke samenstelling maakt het een effectief product dat je intieme hygiëne verbetert. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals Panthenol en kruiden extracten die je intieme hygiëne verbeteren en je huid verzachten. Het heeft een milde, niet-irriterende formule die je huid zacht en gehydrateerd laat voelen. Bovendien heeft het een aangename en frisse geur, waardoor je je helemaal op je gemak voelt. Het is een product dat je kunt gebruiken met vertrouwen, want het is ook dermatologisch getest en goedgekeurd. Daarnaast is het gemakkelijk te gebruiken en heeft het een hoge kwaliteit. Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml is perfect voor dagelijks gebruik en is een noodzakelijke aanvulling op je intieme hygiëneroutine. Het is een effectief product dat je intieme hygiëne verbetert en je huid verzacht. Bovendien heeft het een aangename geur en is.

Veelgestelde vragen over de Farmona Unknown televisie

Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml. is 330 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 330 ml.

Het land van oorsprong van Farmona Herbal Care My Nature Delicate Intimate Gel Ultradelicate Intimate Hygiene Gel Purge + Panthenol 330Ml. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten