1. EIS, intieme douche "Hygiene Meister", anaal en vaginaal, voor haar en hem, 224 ml.

EIS, intieme douche "Hygiene Meister", anaal en vaginaal, voor haar en hem, 224 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met EIS weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over EIS, intieme douche "Hygiene Meister", anaal en vaginaal, voor haar en hem, 224 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties EIS, intieme douche "Hygiene Meister", anaal en vaginaal, voor haar en hem, 224 ml.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Silicone; ABS

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van EIS, intieme douche "Hygiene Meister", anaal en vaginaal, voor haar en hem, 224 ml.

Productnaam: EIS, Intieme Douche "Hygiene Meister", Anaal en Vaginaal, voor Haar en Hem, 224 ml Productbeschrijving: De intieme douche Clean Me van EIS is geschikt voor man of vrouw, anaal of vaginaal; na een spuitbeurt is alles van onder sprankelend schoon. De pompbal heeft een inhoud van 224 ml, die met water of een andere vloeistof bevuld kan worden. Daarna wordt het smalle opzetstuk, met een diameter van slechts 7mm, eenvoudig vastgeschroefd. Het is ook voor onervaren gebruikers gemakkelijk in te brengen. Het reinigingsopzetstuk kan met wat glijmiddel op waterbasis gemakkelijker en soepeler worden ingebracht. Hiervoor is Deluxe Aqua van EIS perfect afgestemd. Na anaal gebruik dient het opzetstuk hygiënisch en antibacterieel schoongemaakt te worden, bijvoorbeeld met Deluxe Toycleaner. Productgegevens: totale lengte 17 cm, diameter klysmadoucheopzetstuk Ø 7,4 mm, gewicht 100 g. Clean Me van EIS is een praktische, gebruiksvriendelijke intieme douche die geschikt is voor alle gelegenheden.

Veelgestelde vragen over de EIS Unknown televisie

EIS, intieme douche "Hygiene Meister", anaal en vaginaal, voor haar en hem, 224 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van EIS, intieme douche "Hygiene Meister", anaal en vaginaal, voor haar en hem, 224 ml. zijn als volgt:

Silicone; ABS.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van EIS, intieme douche "Hygiene Meister", anaal en vaginaal, voor haar en hem, 224 ml. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van EIS, intieme douche "Hygiene Meister", anaal en vaginaal, voor haar en hem, 224 ml. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten