1. Wash Glove With Plastic Lining.

Wash Glove With Plastic Lining.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met TENA weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Wash Glove With Plastic Lining. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Wash Glove With Plastic Lining.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Niet bekend

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Wash Glove With Plastic Lining.

De TENA Wash Glove is ontworpen om het wasproces te vereenvoudigen. De washand is gemaakt van extra zacht en zuiver materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. De washand is zo gevormd dat deze in de hand past waardoor je moeiteloos het lichaam kunt wassen. De Wash Glove is voorzien van een speciale plastic voering die de huid beschermt tegen irritaties en allergieën. De TENA Wash Glove is gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor dagelijks gebruik. Het is geschikt voor alle soorten huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huid. Bovendien is de washand wasbaar en herbruikbaar, waardoor je langer plezier hebt van deze handige washand. De washand is ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je de perfecte pasvorm kunt vinden.

Veelgestelde vragen over de TENA Unknown televisie

Wash Glove With Plastic Lining. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Wash Glove With Plastic Lining. zijn als volgt:

Niet bekend.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Wash Glove With Plastic Lining. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Wash Glove With Plastic Lining. is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten