1. Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect 12 stuks.

Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect 12 stuks.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect 12 stuks. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect 12 stuks.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

12 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect 12 stuks.

Met de Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect krijg je een gevoel van comfort en zekerheid. De tissues met natuurlijke extracten van tijm en salie bieden een goede antibacteriële werking en zijn ideaal voor gebruik in situaties waar je in contact komt met bacteriën, zoals in het zwembad, op het strand, in de sportschool of op reis. De tissues zijn 100% biologisch afbreekbaar en kunnen worden doorgespoeld. Tevens zijn ze pH5-neutraal en hypoallergeen, en klinisch getest. Zo kun je de tissues elke dag veilig gebruiken. Met deze 12-pack heb je altijd voldoende tissues bij de hand om je gevoel van comfort en zekerheid te behouden.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect 12 stuks. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect 12 stuks. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect 12 stuks. is 12 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Pocket Intiemtissues Doekjes Protect 12 stuks. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten