1. Seven Creations Zwarte Intieme Douche.

Seven Creations Zwarte Intieme Douche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Seven Creations weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Seven Creations Zwarte Intieme Douche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Seven Creations Zwarte Intieme Douche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

3000008217

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Seven Creations Zwarte Intieme Douche.

Met de Seven Creations Zwarte Intieme Douche heb je een efficiënte en comfortabele manier om je anus schoon te maken. De douche heeft een stevig reservoir waar je lauw water in kunt doen. Bovendien heeft het drie verschillende opzetstukken, zodat je de douche helemaal op maat kunt gebruiken. Door glijmiddel toe te voegen voorkom je irritatie en maak je het inbrengen van de douche gemakkelijker. Nadat je het reservoir hebt leeggeknepen, kun je het binnen- en buitenoppervlak van de douche schoonmaken met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele bacteriën te vermijden. Hierdoor kun je genieten van een hygiënisch geslachtsleven, zonder dat je bang hoeft te zijn voor schadelijke bacteriën.

Veelgestelde vragen over de Seven Creations Unknown televisie

Seven Creations Zwarte Intieme Douche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Seven Creations Zwarte Intieme Douche. zijn als volgt:

3000008217.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Seven Creations Zwarte Intieme Douche. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Seven Creations Zwarte Intieme Douche. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten