1. Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks.

Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Saforelle weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Aqua, Gluconolactone, Glycerin, Sodium Benzoate, Coco-glucoside, Sodium Hydroxide, Calcium Gluconate, Arctium Lappa Root Extract.

Inhoud

25 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

België

Omschrijving van Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks.

Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks bieden de ultieme hygiëne tijdens je dagelijkse activiteiten. Ze zijn ontwikkeld om het risico op irritaties en allergieën te minimaliseren en zorgen voor een grondige reiniging. De doekjes bevatten extracten van officinale heemst, een krachtig kruid dat een rustgevend, kalmerend en hydraterend effect heeft. De handige verpakking bevat 25 wegwerpdoekjes die je gemakkelijk meeneemt. De doekjes kunnen worden gebruikt om je intieme gebied schoon te maken en te kalmeren. Ze zijn getest onder pediatrisch toezicht, biologisch afbreekbaar en wegwerpbaar in het toilet. Dit product is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een hygiënische oplossing om je intieme hygiëne op verplaatsing te verzorgen.

Veelgestelde vragen over de Saforelle Unknown televisie

Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Aqua, Gluconolactone, Glycerin, Sodium Benzoate, Coco-glucoside, Sodium Hydroxide, Calcium Gluconate, Arctium Lappa Root Extract.

De inhoud van Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks. is 25 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Saforelle Miss Intieme Doekjes Flushable 25 stuks. is België.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten