1. Thalia Intieme wasgel 300 ml.

Thalia Intieme wasgel 300 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Thalia Cosmetics weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Thalia Intieme wasgel 300 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Thalia Intieme wasgel 300 ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

300 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Thalia Intieme wasgel 300 ml.

De Thalia Intieme Wasgel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en biedt een uitgebreide oplossing voor intieme hygiëne. Het product is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die een verzorgend, mild en comfortabel gevoel geven. De Thalia Intieme Wasgel heeft een unieke, fijne textuur die een zachte, maar effectieve reiniging biedt. Bovendien is de formule pH-neutraal, wat betekent dat het de intieme balans van de huid respecteert. De Thalia Intieme Wasgel is verpakt in een handige, gemakkelijk te gebruiken fles met een inhoud van 300 ml. U kunt er zeker van zijn dat de formule veilig is voor gebruik bij het hele gezin, aangezien het 100% hypoallergene ingrediënten bevat. Bovendien is de wasgel veganistisch, dierproefvrij en niet-comedogeen, waardoor het een perfecte oplossing is voor al uw zorgen over intieme hygiëne.

Veelgestelde vragen over de Thalia Cosmetics Unknown televisie

Thalia Intieme wasgel 300 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Thalia Intieme wasgel 300 ml. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Thalia Intieme wasgel 300 ml. is 300 g, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Thalia Intieme wasgel 300 ml. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten