1. KETEE UWII Vaginale reiniging.

KETEE UWII Vaginale reiniging.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met KETTEE UWII weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over KETEE UWII Vaginale reiniging. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties KETEE UWII Vaginale reiniging.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Kruiden uit het Surinaams regenwoud

Allergeneninformatie

Niet van toepassing

Inhoud

150 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

0 g

Land van oorsprong

Suriname

Omschrijving van KETEE UWII Vaginale reiniging.

Met KETEE UWII krijg je een diepe vaginale reiniging voor een heerlijk fris gevoel. De kruiden, bladeren en planten die gebruikt worden zijn allemaal geplukt uit het tropisch regenwoud door ervaren Marronvrouwen. De producten hebben exotische namen als Andoja, Go i sa kong, Wasidoekoe en Kill Somebody, waardoor je een ware ontdekkingsreis krijgt. Met KETEE UWII krijg je niet alleen een heerlijk fris gevoel gedurende de dag, maar ook meer plezier tussen de lakens. Bovendien kan het helpen om afscheiding en witte vloed te verminderen. De producten die KETEE UWII gebruikt zijn al eeuwenlang gebruikt door de Marrons, dus je kunt er zeker van zijn dat je de beste kwaliteit krijgt. Kom en ervaar wat Marrons al eeuwenlang ervaren met KETEE UWII.

Veelgestelde vragen over de KETTEE UWII Unknown televisie

KETEE UWII Vaginale reiniging. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van KETEE UWII Vaginale reiniging. zijn als volgt:

Kruiden uit het Surinaams regenwoud.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet van toepassing

De inhoud van KETEE UWII Vaginale reiniging. is 150 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 0 g.

Het land van oorsprong van KETEE UWII Vaginale reiniging. is Suriname.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten