1. Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking.

Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking.

Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking biedt je een veilig gevoel, waar je ook bent. Deze intiemtissues zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten van tijm en salie, waardoor ze een effectieve antibacteriële werking hebben. De tissues zijn pH5-neutraal, hypoallergeen en klinisch getest, waardoor je ze elke dag veilig kunt gebruiken. De tissues zijn ook erg handig voor op reis, het strand, in de sportschool of in het zwembad, omdat ze je een extra beschermde en hygiënische omgeving bieden. Ook is het milieuvriendelijk, omdat de tissues 100% biologisch afbreekbaar zijn. Je kunt ze gewoon door het toilet spoelen. Dus, als je op zoek bent naar een veilig gevoel, waar je ook bent, dan is Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking de perfecte oplossing.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Wipes Protect Voordeelverpakking. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten