1. 12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml.

12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over 12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties 12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van 12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml.

Met de 12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml krijg je een langdurig fris gevoel. Deze wasemulsie is ontwikkeld met de meest gevoelige plekken op het lichaam in gedachten. De formule is zo samengesteld dat je je de hele dag fris en verzorgd voelt. Deze wasemulsie bevat een verfrissende geur van groene citrus. De formule is samengesteld met ingrediënten die zacht zijn voor de huid, waardoor je je zorgeloos kan wassen. Bovendien is het verrijkt met aloë vera, wat de huid verzorgt en een aangenaam gevoel geeft. Bovendien bevat het geen parabenen, sulfaten of kleurstoffen. Daarom is deze wasemulsie geschikt voor elk huidtype.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van 12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van 12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van 12x Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten