1. WaterPulse Vaginale douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging In uitwendige reiniging Zwangerschap cadeau.

WaterPulse Vaginale douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging In uitwendige reiniging Zwangerschap cadeau.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met waterpulse weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over WaterPulse Vaginale douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging In uitwendige reiniging Zwangerschap cadeau. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties WaterPulse Vaginale douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging In uitwendige reiniging Zwangerschap cadeau.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Gemaakt van duurzaam PP Plastic BPA free

Allergeneninformatie

Inhoud

400 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

VS

Omschrijving van WaterPulse Vaginale douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging In uitwendige reiniging Zwangerschap cadeau.

De WaterPulse Vaginale Douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging is een perfecte oplossing voor deze situaties. Deze douche is zeer eenvoudig en comfortabel in gebruik. Met een druk op de knop is het mogelijk om met behulp van het krachtige puls-waterstraal de interne vrouwelijke delen te reinigen. De Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging wordt geleverd met een afneembare slang en krachtige waterstraal. De handgreep is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en is erg comfortabel in gebruik. Het sterk verwarmde water is perfect om de interne vrouwelijke delen te reinigen en te verzorgen, waardoor je je optimaal kunt voelen. De WaterPulse Vaginale Douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging is het perfecte cadeau voor een vrouw die zwanger is of net een kraamperiode doormaakt. Met deze douche krijg je een optimale hygiëne, wat van groot belang is in deze situatie. De WaterPulse Vaginale Douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging is een must-have voor iedere vrouw die haar vrouwelijke delen optimaal wil reinigen en verzorgen!

Veelgestelde vragen over de waterpulse Unknown televisie

WaterPulse Vaginale douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging In uitwendige reiniging Zwangerschap cadeau. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van WaterPulse Vaginale douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging In uitwendige reiniging Zwangerschap cadeau. zijn als volgt:

Gemaakt van duurzaam PP Plastic BPA free.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van WaterPulse Vaginale douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging In uitwendige reiniging Zwangerschap cadeau. is 400 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van WaterPulse Vaginale douche Peri Bottle Mobiele Bidet Yoni Verzorging In uitwendige reiniging Zwangerschap cadeau. is VS.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten