1. Aromed Candira intiem wasgel (150ml).

Aromed Candira intiem wasgel (150ml).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Aromed weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Aromed Candira intiem wasgel (150ml). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Aromed Candira intiem wasgel (150ml).

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

IngrediëntenAqua, Potassium Cocoate, Glycerin, Potassium Olivate, Citric Acid, Potassium Citrate, Melaleuca alternifolia, Lavandula angustifolia, Linalool, Pinus Palustris Oil, Limonene.Allergenen informatieBevat tea tree, lavendel en dennenhars.

Allergeneninformatie

Bevat tea tree, lavendel en dennenhars.

Inhoud

150 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

200 g

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Aromed Candira intiem wasgel (150ml).

Aromed Candira intiem wasgel is een milde, maar krachtige formule die speciaal is ontwikkeld voor het intieme gebied. De wasgel is vrij van kunstmatige geurstoffen en is hypoallergeen, waardoor het veilig te gebruiken is voor iedereen. De formule bevat olijfolie, aloë vera en vitamine E, wat de huid kalmeert en verzorgt. De wasgel heeft een aangename, subtiele geur en zorgt voor een fris en schoon gevoel. De Aromed Candira intiem wasgel is ideaal voor het verlichten van ongemakken in het genitale gebied, zoals jeuk, branderige gevoel, onaangename geur of jeukende anus. De formule is zo samengesteld dat het de natuurlijke pH-waarde van de huid in balans houdt en zo huidirritatie voorkomt. De wasgel is makkelijk te gebruiken en kan dagelijks worden toegepast. De 150ml verpakking is handig en draagbaar.

Veelgestelde vragen over de Aromed Unknown televisie

Aromed Candira intiem wasgel (150ml). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Aromed Candira intiem wasgel (150ml). zijn als volgt:

IngrediëntenAqua, Potassium Cocoate, Glycerin, Potassium Olivate, Citric Acid, Potassium Citrate, Melaleuca alternifolia, Lavandula angustifolia, Linalool, Pinus Palustris Oil, Limonene.Allergenen informatieBevat tea tree, lavendel en dennenhars..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Bevat tea tree, lavendel en dennenhars.

De inhoud van Aromed Candira intiem wasgel (150ml). is 150 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 200 g.

Het land van oorsprong van Aromed Candira intiem wasgel (150ml). is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten