1. Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose- Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose- Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Noenoo weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose- Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose- Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer

Allergeneninformatie

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose- Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose is een krachtige olie die speciaal is ontwikkeld voor het verbeteren van intieme hygiëne. Het heeft een uitgebalanceerde samenstelling die is ontworpen om de kwetsbare pH-balans van het vrouwelijk geslachtsorgaan te ondersteunen. De olie is verrijkt met etherische oliën, waaronder roos, wat verzachtend werkt en de gezondheid bevordert. Het heeft een subtiele, maar aangename geur die helpt bij het verminderen van onaangename geurtjes. Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose is bovendien een natuurlijk glijmiddel dat helpt bij het verminderen van wrijving en droogheid tijdens het geslachtsverkeer. Het verbetert ook de elasticiteit van de huid en werkt als een barrière tegen het optreden van ingegroeide haren. Het is ook een uitstekende optie voor degenen die een hogere mate van intieme hygiëne willen behouden. De olie is zacht voor de huid en helpt deze te voeden en te hydrateren.

Veelgestelde vragen over de Noenoo Unknown televisie

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose- Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose- Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. zijn als volgt:

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

De inhoud van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose- Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Rose- Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten