1. CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk.

CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

AC489

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk.

Met de CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk krijg je dat ultieme gevoel van hygiëne en ontspanning. Het is een perfecte aanvulling op je intieme douche. De extra lange opzetstuk is gemaakt van zacht siliconen wat een aangenaam gevoel geeft tijdens het gebruik. De gebogen schacht maakt het inbrengen met glijmiddel een stuk makkelijker. Daarnaast wordt het geleverd met een adapter waarmee je het op een slang kunt bevestigen. Verder raden wij aan om de binnen- en buitenzijde van het opzetstuk na elk gebruik grondig te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner. Zo voorkom je het verspreiden van (schadelijke) bacteriën. Met de CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk krijg je dat ultieme gevoel van hygiëne en ontspanning. Met de CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk krijg je dat ultieme gevoel van hygiëne en ontspanning. Het is een perfecte aanvulling op je intieme douche. De extra lange opzetstuk is gemaakt van zacht siliconen wat een aangenaam gevoel geeft tijdens het gebruik. De gebogen schacht maakt het inbrengen met glijmiddel.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk. zijn als volgt:

AC489.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Comfort Nozzle Opzetstuk. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten