1. Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging.

Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Steamyour-v.com weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname

Allergeneninformatie

Geen allergenen bekend

Inhoud

70 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

5 g

Land van oorsprong

Omschrijving van Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging.

Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging is een revolutionair product dat een diepe reiniging van de baarmoeder mogelijk maakt. Het is een innovatieve manier om de baarmoeder te reinigen met behulp van een stoombad met Redi katoen. Door het gebruik van het stoombad met het katoen wordt het oude bloed uit de baarmoeder getrokken en de baarmoeder wordt intensief gereinigd, wat een veilige en effectieve manier is om na een zwangerschap of miskraam te herstellen. Het product is gemaakt met een hoogwaardige, 100% natuurlijke katoen die het mogelijk maakt om het stoombad te gebruiken zonder dat er schadelijke stoffen in de baarmoeder terecht komen. Daarnaast is het katoen gemaakt van een niet-irriterend materiaal dat geen schadelijke stoffen of chemicaliën bevat, waardoor het een veilig product is voor gebruik in het vaginale gebied. Het product is voorzien van een eenvoudig te gebruiken handvat dat het mogelijk maakt om het stoombad gemakkelijk te bewegen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en biedt een effectieve manier om na de menstruatie de baarmoeder te reinigen. Bovendien is.

Veelgestelde vragen over de Steamyour-v.com Unknown televisie

Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging. zijn als volgt:

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen allergenen bekend

De inhoud van Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging. is 70 g, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 5 g.

Het land van oorsprong van Redi Katoen Natuurlijke vaginale reiniging. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten