1. Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging.

Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Steamyour-v.com weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname

Allergeneninformatie

Geen allergenen bekend

Inhoud

70 g

Aantal stuks in verpakking

7 stuk(s)

Inhoud per dispenser

10 g

Land van oorsprong

Omschrijving van Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging.

Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging biedt een veilige en effectieve manier om je vaginale omgeving te reinigen en te onderhouden. Deze reinigingsklem is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemische stoffen die kunnen irriteren en schadelijk kunnen zijn voor je intieme gebied. De klem is gemaakt met een flexibel materiaal dat zacht aanvoelt en zorgt voor een comfortabele en geruststellende reiniging. De Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging is eenvoudig te gebruiken. Het product wordt geleverd met een aantal zakjes die je zelf kunt vullen met de klem, of je kunt ze ook los gebruiken als je liever een eigen dosering gebruikt. De Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging is vrij van parabenen, sulfaten en andere schadelijke chemicaliën die irritatie kunnen veroorzaken. Het is veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap en biedt een hygiënische oplossing voor een gezond intiem gebied. Het kan ook helpen bij het verlichten van vaginale irritatie, jeuk en ongemak.

Veelgestelde vragen over de Steamyour-v.com Unknown televisie

Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging. zijn als volgt:

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen allergenen bekend

De inhoud van Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging. is 70 g, er zitten 7 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 10 g.

Het land van oorsprong van Paranamklem Natuurlijke vaginale reiniging. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten