1. System JO Renew Vaginal Moisturizer Original Hygiene 120 ml.

System JO Renew Vaginal Moisturizer Original Hygiene 120 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met JO weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over System JO Renew Vaginal Moisturizer Original Hygiene 120 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties System JO Renew Vaginal Moisturizer Original Hygiene 120 ml.

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

Water (Aqua), Dimethicon, Cucumis Sativus (Komkommer) Fruitextract, Polyacrylaat-13, Bisabolol, Aloe Barbadensis Bladsapextract, Allantoïne, Polyisobuteen, Hydroxyethylcellulose, Polysorbaat 20, Tocoferolacetaat, PEG-45M, Iodopropynyl Butylcarbamaat, Propyleenglycol, Dimethiconol, Chlorphenesin.

Allergeneninformatie

Inhoud

120 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

120 ml

Land van oorsprong

VS

Omschrijving van System JO Renew Vaginal Moisturizer Original Hygiene 120 ml.

De JO RENEW VAGINAL MOISTURIZER is een innovatief product dat perfect is voor vrouwen die last hebben van vaginale droogheid. De formule is speciaal samengesteld om de droogte te verlichten en een gezonde, verzorgde vaginale omgeving te creëren. De unieke krachtige mix van moisturizers zorgen voor een optimaal resultaat. De aloe vera helpt om de natuurlijke pH-balans te herstellen, terwijl de bisabol en komkommer de gevoelige gebieden verzachten en verzorgen. Deze crème is licht van gewicht en gemakkelijk aan te brengen voor een direct resultaat. De verpakking is speciaal ontworpen om druppels te voorkomen, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. De JO RENEW VAGINAL MOISTURIZER is ook geschikt voor het gebruik in combinatie met seksueel contact, aangezien het extra glijmiddel biedt zonder de natuurlijke oliën te verstoren.

Veelgestelde vragen over de JO Unknown televisie

System JO Renew Vaginal Moisturizer Original Hygiene 120 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van System JO Renew Vaginal Moisturizer Original Hygiene 120 ml. zijn als volgt:

Water (Aqua), Dimethicon, Cucumis Sativus (Komkommer) Fruitextract, Polyacrylaat-13, Bisabolol, Aloe Barbadensis Bladsapextract, Allantoïne, Polyisobuteen, Hydroxyethylcellulose, Polysorbaat 20, Tocoferolacetaat, PEG-45M, Iodopropynyl Butylcarbamaat, Propyleenglycol, Dimethiconol, Chlorphenesin..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van System JO Renew Vaginal Moisturizer Original Hygiene 120 ml. is 120 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 120 ml.

Het land van oorsprong van System JO Renew Vaginal Moisturizer Original Hygiene 120 ml. is VS.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten