1. CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml.

CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

AD914

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml.

Met de CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml voel je je stevig en voorbereid op wat komen gaat. Deze anal douche maakt je helemaal klaar voor anale seks. Vul de bol met water, draai de bovenkant weer op en breng het in. Aan de bovenkant van de bol bevinden zich geen gaten, maar de zijkanten. Dit zorgt ervoor dat de wanden van je anus optimaal worden gereinigd. Let op! Als je de intieme douche gebruikt voor zowel anaal als vaginaal gebruik, is het belangrijk om zowel de binnen- als buitenkant goed te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele schadelijke bacteriën te minimaliseren. De bol is gemaakt van medisch kwaliteitsmateriaal en is volledig veilig in gebruik. Geniet van een optimale hygiëne met deze intieme douche.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml. zijn als volgt:

AD914.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml. is 300 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Blue Douche Intiem Douche 300 ml. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten