1. CleanStream Premium One-way Valve Intieme Douche Set.

CleanStream Premium One-way Valve Intieme Douche Set.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Premium One-way Valve Intieme Douche Set. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Premium One-way Valve Intieme Douche Set.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

AF198

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Premium One-way Valve Intieme Douche Set.

Met de Premium One-Way Anaal Douche van CleanStream krijgt u een snelle en effectieve reiniging. Het handvat van de douche is groot en gemaakt van zacht materiaal. Het handvat is groot genoeg voor 225 ml water, en biedt voldoende druk om een diepe reiniging te garanderen. De douche wordt geleverd met drie verschillende opzetstukken, die gemakkelijk kunnen worden bevestigd op het handvat. Dankzij het kleine ventiel aan de zijkant van de douche, voorkom je knoeien en worden alle sporen van vocht opgeruimd. Bij het gebruik van de intieme douche is het belangrijk om zowel de binnen- als buitenzijde goed te reinigen. Gebruik hiervoor lauwwarm water en een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren. Met de Premium One-Way Anaal Douche van CleanStream bent u verzekerd van een diepe reiniging, snel en effectief.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Premium One-way Valve Intieme Douche Set. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Premium One-way Valve Intieme Douche Set. zijn als volgt:

AF198.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Premium One-way Valve Intieme Douche Set. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Premium One-way Valve Intieme Douche Set. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten