1. Chilly Intieme wasemulsie Gel 3x intiemtissues Fresh, Delicate Protect voordeelverpakking.

Chilly Intieme wasemulsie Gel 3x intiemtissues Fresh, Delicate Protect voordeelverpakking.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Intieme wasemulsie Gel 3x intiemtissues Fresh, Delicate Protect voordeelverpakking. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Intieme wasemulsie Gel 3x intiemtissues Fresh, Delicate Protect voordeelverpakking.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Chilly Intieme wasemulsie Gel 3x intiemtissues Fresh, Delicate Protect voordeelverpakking.

Chilly Intieme Wasemulsie Gel is een verzorgend product dat speciaal is ontwikkeld voor intieme hygiëne. Het bevat een unieke formule die helpt bij het voorkomen van ongemakken. De gel is verrijkt met aloë vera, panthenol en tea tree olie. Deze ingrediënten zijn bekend om hun verzachtende en kalmerende eigenschappen. De voordeelverpakking bevat ook drie intiemtissues, voorzien van de Fresh, Delicate & Protect-formule. Deze speciale formule bevat een lage pH-waarde, wat de intieme zone beschermt tegen onaangename geurtjes en verzachtend werkt. De tissues bevatten ook kamille-extract om de huid te kalmeren. Chilly Intieme Wasemulsie Gel is een zacht en mild product dat is samengesteld voor dagelijks gebruik. De producten worden geleverd in een handige verpakking die gemakkelijk mee te nemen is. De gel en tissues helpen bij het behouden van een goede intieme hygiëne en zorgen voor langdurig comfort.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Intieme wasemulsie Gel 3x intiemtissues Fresh, Delicate Protect voordeelverpakking. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Chilly Intieme wasemulsie Gel 3x intiemtissues Fresh, Delicate Protect voordeelverpakking. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Chilly Intieme wasemulsie Gel 3x intiemtissues Fresh, Delicate Protect voordeelverpakking. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Intieme wasemulsie Gel 3x intiemtissues Fresh, Delicate Protect voordeelverpakking. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten