1. Bella Sensitive Intimate vochtige doekjes Intima, Parabeenvrij, dermatologisch getest, Hoge kwaliteit 20 stucks.

Bella Sensitive Intimate vochtige doekjes Intima, Parabeenvrij, dermatologisch getest, Hoge kwaliteit 20 stucks.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Bella weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Bella Sensitive Intimate vochtige doekjes Intima, Parabeenvrij, dermatologisch getest, Hoge kwaliteit 20 stucks. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Bella Sensitive Intimate vochtige doekjes Intima, Parabeenvrij, dermatologisch getest, Hoge kwaliteit 20 stucks.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allantoin D panthenol Glycerin

Allergeneninformatie

Inhoud

10 g

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Polen

Omschrijving van Bella Sensitive Intimate vochtige doekjes Intima, Parabeenvrij, dermatologisch getest, Hoge kwaliteit 20 stucks.

Bella Intimate vochtige doekjes zijn ontworpen voor maximale hygiëne in intieme gebieden waar je ook bent. Ze zijn erg handig tijdens de menstruatie wanneer je op reis bent. Het biedt complete bescherming tegen irritatie, droogheid, etc. Het is een compleet parfumvrij product dat D-Panthenol en Allantoin bevat die de natuurlijke pH van gevoelige huid behouden. Het is dermatologisch getest en heeft een hoge kwaliteit. Bella Intimate vochtige doekjes zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbare stoffen. Ze zijn zo zacht dat ze zelfs de meest gevoelige huid niet irriteren. Het is een mild en zacht product dat als een comfortabel gevoel geeft en de huid hydrateert. Je krijgt 20 stuks in een verpakking, wat ze ideaal maakt om mee te nemen tijdens je reizen.

Veelgestelde vragen over de Bella Unknown televisie

Bella Sensitive Intimate vochtige doekjes Intima, Parabeenvrij, dermatologisch getest, Hoge kwaliteit 20 stucks. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Bella Sensitive Intimate vochtige doekjes Intima, Parabeenvrij, dermatologisch getest, Hoge kwaliteit 20 stucks. zijn als volgt:

Allantoin D panthenol Glycerin.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Bella Sensitive Intimate vochtige doekjes Intima, Parabeenvrij, dermatologisch getest, Hoge kwaliteit 20 stucks. is 10 g, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Bella Sensitive Intimate vochtige doekjes Intima, Parabeenvrij, dermatologisch getest, Hoge kwaliteit 20 stucks. is Polen.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten