1. MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met LACTIC ACYD MELKZUUR en PANTHENOL.

MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met LACTIC ACYD MELKZUUR en PANTHENOL.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Melica weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met LACTIC ACYD MELKZUUR en PANTHENOL. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met LACTIC ACYD MELKZUUR en PANTHENOL.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Aqua, Coco Glucoside, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Glycerine, Cocamidopropylbetaïne, Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Melkzuur, Panthenol, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Dinatrium-EDTA.

Allergeneninformatie

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

300 ml

Land van oorsprong

Litouwen

Omschrijving van MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met LACTIC ACYD MELKZUUR en PANTHENOL.

MELICA ORGANIC INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE is een product dat speciaal is ontworpen voor het verzorgen van de intieme gebieden. Het is een biologisch product met een inhoud van 95,5% natuurlijke ingrediënten. Het bevat geen parabenen, kleur- of geurstoffen, smaakstoffen, alkali, zeep, SLS of SLES. Het product is verrijkt met Lactic Acid Melkzuur en Panthenol. Lactic Acid Melkzuur is een licht exfoliërend ingrediënt dat helpt bij het verminderen van de groei van bacteriën en het stimuleren van de aanmaak van collageen. Het Panthenol helpt bij het verzachten en hydrateren van de huid. De MELICA ORGANIC INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE is verpakt in een handige pompfles die gemakkelijk te gebruiken is en een hygiënisch gebruik garandeert. Het product kan worden gebruikt voor het wassen van de intieme gebieden in combinatie met water en is geschikt voor dagelijks gebruik. Het product is pH-neutraal en heeft een zacht en aangenaam parfum.

Veelgestelde vragen over de Melica Unknown televisie

MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met LACTIC ACYD MELKZUUR en PANTHENOL. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met LACTIC ACYD MELKZUUR en PANTHENOL. zijn als volgt:

Aqua, Coco Glucoside, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Glycerine, Cocamidopropylbetaïne, Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Melkzuur, Panthenol, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Dinatrium-EDTA..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met LACTIC ACYD MELKZUUR en PANTHENOL. is 300 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 300 ml.

Het land van oorsprong van MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met LACTIC ACYD MELKZUUR en PANTHENOL. is Litouwen.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten