1. Set tegen vaginale ongemakken: Aromed Candira intiem spray 50ml en een ééndaagse behandeling met gyno-1 crème 5 gram.

Set tegen vaginale ongemakken: Aromed Candira intiem spray 50ml en een ééndaagse behandeling met gyno-1 crème 5 gram.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Aromed weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Set tegen vaginale ongemakken: Aromed Candira intiem spray 50ml en een ééndaagse behandeling met gyno-1 crème 5 gram. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Set tegen vaginale ongemakken: Aromed Candira intiem spray 50ml en een ééndaagse behandeling met gyno-1 crème 5 gram.

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

Aqua, melaleuca alternifolia leaf oil, lavandula angustifolia oil, linalool, pinus palustris oil, limonene, geraniol, coumarin- 100 mg/g clotrimazol benzylalcohol (20mg/g), cetostearylalcohol, cetylpalmitaat, isopropylmyristaat, water, polysorbaat 60, sorbitanstearaat

Allergeneninformatie

Inhoud

50 ml

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Inhoud per dispenser

50 ml

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Set tegen vaginale ongemakken: Aromed Candira intiem spray 50ml en een ééndaagse behandeling met gyno-1 crème 5 gram.

Aromed Candira Intiem Spray is een zachte, niet-irriterende spray die helpt de vagina te beschermen tegen schimmelinfecties en de gevoeligheid te verminderen. De spray verzacht, verfrist en hydrateert de vagina en reinigt zachtjes de intieme zone. De combinatie van GYNO 1 crème en Aromed Candira intiem spray biedt een effectieve oplossing om vaginale ongemakken te verlichten. Met een dagelijkse toepassing van de crème en een regelmatige spray van de intieme spray zal de jeuk en branderigheid verdwijnen. De zachtere en hydraterende formule van Aromed Candira intiem spray maakt het gebruik comfortabel en vermindert het ongemak.

Veelgestelde vragen over de Aromed Unknown televisie

Set tegen vaginale ongemakken: Aromed Candira intiem spray 50ml en een ééndaagse behandeling met gyno-1 crème 5 gram. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van Set tegen vaginale ongemakken: Aromed Candira intiem spray 50ml en een ééndaagse behandeling met gyno-1 crème 5 gram. zijn als volgt:

Aqua, melaleuca alternifolia leaf oil, lavandula angustifolia oil, linalool, pinus palustris oil, limonene, geraniol, coumarin- 100 mg/g clotrimazol benzylalcohol (20mg/g), cetostearylalcohol, cetylpalmitaat, isopropylmyristaat, water, polysorbaat 60, sorbitanstearaat.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Set tegen vaginale ongemakken: Aromed Candira intiem spray 50ml en een ééndaagse behandeling met gyno-1 crème 5 gram. is 50 ml, er zitten 2 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 50 ml.

Het land van oorsprong van Set tegen vaginale ongemakken: Aromed Candira intiem spray 50ml en een ééndaagse behandeling met gyno-1 crème 5 gram. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten