1. YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml.

YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met YUN Probiotherapy weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Aqua, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Inulin, Carbomer, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Lactic Acid, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Xanthan Gum, Fructose, Sodium Hydroxide, Laureth-2, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Allergeneninformatie

Hypoallergeen

Inhoud

150 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

150 ml

Land van oorsprong

België

Omschrijving van YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml.

YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml biedt een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de intieme zone. De formule bevat prebiotica die de natuurlijke balans van de lactobacillen ondersteunt. Daarnaast bevat deze wasgel ook milde reinigingsmiddelen die de pH-waarde van de intieme zone respecteren. De formule is verrijkt met kamille-extract waardoor het geur- en kleurloos is. Deze intieme wasgel is geformuleerd zonder conserveringsmiddelen, parabenen, siliconen, sulfaten en minerale oliën. Deze formule biedt een zachte, grondige reiniging van de intieme zone. Het verzorgt deze gevoelige zone en zorgt ervoor dat de pH-waarde in balans blijft. Bovendien is de wasgel ook geschikt voor gebruik bij vaginale infecties. Door de milde formule is de wasgel zacht genoeg voor een dagelijks gebruik en verzorgt het de intieme zone op een milde en veilige manier.

Veelgestelde vragen over de YUN Probiotherapy Unknown televisie

YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml. zijn als volgt:

Aqua, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Inulin, Carbomer, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Lactic Acid, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Xanthan Gum, Fructose, Sodium Hydroxide, Laureth-2, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Hypoallergeen

De inhoud van YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml. is 150 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 150 ml.

Het land van oorsprong van YUN VGN PREBIOTIC Wash Intieme Hygiene 150 ml. is België.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten