1. Biologische Schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml.

Biologische Schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Green Pharmacy weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Biologische Schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Biologische Schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

AQUA, NATRIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, NATRIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, GLYCERETH-2 COCOATE, ALLANTOINE, PANTHENOL, SALVIA OFFICINALIS BLADEXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA KRUIDENEXTRACT, POLYSORBAAT 20, CITROENZUUR, PARFUM, PROLYCLENER , NATRIUMBENZOAAT, BENZYLALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONEEN.

Allergeneninformatie

Inhoud

150 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

150 ml

Land van oorsprong

Rusland

Omschrijving van Biologische Schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml.

Biologisch schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml biedt een product dat de delicate huid in de intieme zones zacht en comfortabel houdt. Het bevat een combinatie van actieve ingrediënten, zoals salie- en lavendelolie, die verzorgende, geurverdrijvende en verfrissende eigenschappen hebben. Het schuim voedt en verzacht de huid, zonder deze uit te drogen of aan te trekken. Het product is gecertificeerd biologisch en geschikt voor dagelijks gebruik. Het heeft een lichte, aangename geur die de huid laat stralen. Het schuim is ook mild voor het milieu, verrijkt met plantenextracten en geeft de huid een luchtige en verzorgde teint. Het is ideaal voor mensen met een gevoelige huid, die een zachte reiniging nodig hebben. Bovendien is het een product dat je kunt gebruiken voor een extra verzorgingsboost.

Veelgestelde vragen over de Green Pharmacy Unknown televisie

Biologische Schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Biologische Schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml. zijn als volgt:

AQUA, NATRIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, NATRIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, GLYCERETH-2 COCOATE, ALLANTOINE, PANTHENOL, SALVIA OFFICINALIS BLADEXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA KRUIDENEXTRACT, POLYSORBAAT 20, CITROENZUUR, PARFUM, PROLYCLENER , NATRIUMBENZOAAT, BENZYLALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONEEN..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Biologische Schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml. is 150 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 150 ml.

Het land van oorsprong van Biologische Schuim voor intieme hygiëne Salie en Lavendel 150ml. is Rusland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten