1. Lactacyd Wasgel Verfrissend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking.

Lactacyd Wasgel Verfrissend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Lactacyd Wasgel Verfrissend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Lactacyd Wasgel Verfrissend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Lactacyd Wasgel Verfrissend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking.

Lactacyd Verfrissende Wasgel is de perfecte manier om de intieme zone fris en hygiënisch te houden. De voordeelverpakking biedt je een optimale verzorging voor een aantrekkelijke prijs. De verpakking bevat twee flacons van 250ml en is voorzien van een praktische druppelaar voor een perfecte dosering. De werking van deze wasgel is uniek: de formule met drievoudige werking is verrijkt met natuurlijk melkzuur en Deo Active-complexTM. Hierdoor wordt je intieme zone niet alleen verfrist, maar ook beschermd. Het melkzuur zorgt voor een optimale pH-waarde, terwijl Deo Active-complexTM vervelende geurtjes voorkomt en de huid tegen irritatie beschermt. Bovendien heeft het een verkoelende werking, waardoor je intieme zone de hele dag fris en aangenaam aanvoelt.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Lactacyd Wasgel Verfrissend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Lactacyd Wasgel Verfrissend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Lactacyd Wasgel Verfrissend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Lactacyd Wasgel Verfrissend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten