1. CleanStream Anaal Douche Extra Lang.

CleanStream Anaal Douche Extra Lang.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Anaal Douche Extra Lang. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Anaal Douche Extra Lang.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

AG496

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Anaal Douche Extra Lang.

De CleanStream Anaal Douche Extra Lang is de perfecte oplossing voor iedereen die een hygiënisch gevoel wil ervaren tijdens anale seks. Met een maximale invoerdiepte van 50.8 cm is deze zeer flexibele anaal douche ontworpen om je op een veilige en comfortabele manier te laten genieten. Gemaakt van zacht en buigzaam siliconen, is deze douche compatibel met de meeste doucheslangen en anaalreinigingssystemen. De diameter van de slang is 1.8 cm en de binnendiameter 0.5 cm. Verder is het belangrijk om te weten dat je de intiem douche zowel anaal als vaginaal kan gebruiken. Maar let op, zorg altijd dat je de binnen- en buitenzijde na gebruik goed reinigd met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren. Kortom, de CleanStream Anaal Douche Extra Lang is een effectief en gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor een optimaal hygiënisch gevoel tijdens anale seks. De CleanStream Anaal Douche Extra Lang is de perfecte oplossing voor iedereen die optimale hygiëne wil ervaren tijdens anale seks. Met een maximale invoerdiepte van 50.8 cm is deze zeer flexibele anaal douche ontworpen om je.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Anaal Douche Extra Lang. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Anaal Douche Extra Lang. zijn als volgt:

AG496.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Anaal Douche Extra Lang. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Anaal Douche Extra Lang. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten