1. Multi-Gyn Femiwash mousse voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne 100 ml * Bedrag is inclusief verzendkosten.

Multi-Gyn Femiwash mousse voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne 100 ml * Bedrag is inclusief verzendkosten.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Multi-Gyn weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Multi-Gyn Femiwash mousse voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne 100 ml * Bedrag is inclusief verzendkosten. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Multi-Gyn Femiwash mousse voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne 100 ml * Bedrag is inclusief verzendkosten.

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

100 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

100 ml

Land van oorsprong

Omschrijving van Multi-Gyn Femiwash mousse voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne 100 ml * Bedrag is inclusief verzendkosten.

Multi-Gyn Femiwash mousse is een optimale oplossing voor dagelijkse intieme hygiëne. De mousse heeft een milde en zeepvrije formule die afgestemd is op de pH-waarde van de vagina. Dit helpt de vaginale flora te optimaliseren en voorkomt het uitdrogen van de huid. De formule is vrij van parfums, conserveermiddelen en zeep, waardoor het zeer geschikt is voor dagelijks gebruik. De Multi-Gyn Femiwash mousse is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het bevat extracten van zoete amandel, aloë vera en zeealgen die de huid voeden en hydrateren. Deze ingrediënten helpen de huid te beschermen tegen irritatie en jeuk, waardoor het gebruik van Multi-Gyn Femiwash mousse een aangename ervaring is. Bovendien is het een milieuvriendelijk product dat vrij is van schadelijke chemicaliën. Multi-Gyn Femiwash mousse is een ideale oplossing voor dagelijkse intieme hygiëne en is verkrijgbaar in een verpakking van 100 ml, inclusief verzendkosten. Probeer deze milde en zeepvrije formule om de huid te voeden en te beschermen en de vaginale flora te optimaliseren.

Veelgestelde vragen over de Multi-Gyn Unknown televisie

Multi-Gyn Femiwash mousse voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne 100 ml * Bedrag is inclusief verzendkosten. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van Multi-Gyn Femiwash mousse voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne 100 ml * Bedrag is inclusief verzendkosten. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Multi-Gyn Femiwash mousse voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne 100 ml * Bedrag is inclusief verzendkosten. is 100 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 100 ml.

Het land van oorsprong van Multi-Gyn Femiwash mousse voor een optimale dagelijkse intieme hygiëne 100 ml * Bedrag is inclusief verzendkosten. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten