1. Borasol Vaginale liquid 240ml.

Borasol Vaginale liquid 240ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Borasol weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Borasol Vaginale liquid 240ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Borasol Vaginale liquid 240ml.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Active Ingredients Purpose 100g Eucalyptol 0.091% First Aid Antiseptic Thymol 0.063% First Aid Antiseptic Methyl Salicylate 0.055% First Aid Antiseptic Menthol 0.010% First Aid Antisepti Purpose First Aid Antiseptic.

Allergeneninformatie

Inhoud

240 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Spanje

Omschrijving van Borasol Vaginale liquid 240ml.

Borasol Gel is een innovatief product dat specifiek ontworpen is voor vrouwen, om de dagelijkse hygiëne te verbeteren. Het is een antiseptische en antibacteriële zeep die PH in balans houdt en een langdurige bescherming biedt tegen bacteriën, schimmels en andere micro-organismen. Het is zo mild dat het gebruikt kan worden door iedereen. Het is hypoallergeen en heeft een aangename geur die fris en verfrissend aanvoelt. Het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Het is verpakt in een handige 240ml fles die je makkelijk mee kunt nemen. Deze fles is perfect voor thuis en onderweg. De borasol gel is speciaal samengesteld met natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera, Vitamine E, Calendula en Tea Tree olie waardoor het een zacht reinigingsmiddel is dat de pH-waarde van de vagina in balans houdt. Het is ook heel effectief in het bestrijden van bacteriën en schimmels. Dit product zorgt ervoor dat je je fris en schoon voelt.

Veelgestelde vragen over de Borasol Unknown televisie

Borasol Vaginale liquid 240ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Borasol Vaginale liquid 240ml. zijn als volgt:

Active Ingredients Purpose 100g Eucalyptol 0.091% First Aid Antiseptic Thymol 0.063% First Aid Antiseptic Methyl Salicylate 0.055% First Aid Antiseptic Menthol 0.010% First Aid Antisepti Purpose First Aid Antiseptic..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Borasol Vaginale liquid 240ml. is 240 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Borasol Vaginale liquid 240ml. is Spanje.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten