1. GleamingJack Anaal Douche.

GleamingJack Anaal Douche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met BUTTR weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over GleamingJack Anaal Douche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties GleamingJack Anaal Douche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

1 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van GleamingJack Anaal Douche.

De GleamingJack Anaal Douche is een unieke en innovatieve manier om je intieme zones te reinigen. Het is een zeer hygiënisch en effectief product voor mannen en vrouwen. Het is gemaakt van veilige siliconen en heeft een smal tuitje waardoor het eenvoudig en comfortabel te gebruiken is. De GleamingJack Anaal Douche is eenvoudig te gebruiken. Vul het met lauwwarm water, breng het tuitje in en druk op de bal om de anus te spoelen. Herhaal dit een aantal keren om een grondige reiniging te krijgen. Het is gemakkelijk op te bergen, handig mee te nemen en heeft een fraai en modern ontwerp. Het is ook nog eens een betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een hygiënisch en effectief product voor hun intieme zones.

Veelgestelde vragen over de BUTTR Unknown televisie

GleamingJack Anaal Douche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van GleamingJack Anaal Douche. zijn als volgt:

ingrediënten.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van GleamingJack Anaal Douche. is 1 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van GleamingJack Anaal Douche. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten