1. MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met Melkzuur en ALOE VERA EXRACT zonder.

MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met Melkzuur en ALOE VERA EXRACT zonder.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Melica weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met Melkzuur en ALOE VERA EXRACT zonder. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met Melkzuur en ALOE VERA EXRACT zonder.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Sulfosuccinaat, Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleaat, Melkzuur, Aloë Barbadensis (Aloë Vera) Extract, Citroenzuur, Parfum, Dinatrium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Allergeneninformatie

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

300 ml

Land van oorsprong

Litouwen

Omschrijving van MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met Melkzuur en ALOE VERA EXRACT zonder.

MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE is een product dat is samengesteld om het gevoelige gebied van het lichaam te verzorgen. Het bevat 95,5% natuurlijke ingrediënten zoals melkzuur en Aloe Vera extract. Het is vrij van parabenen, kleur- en geurstoffen, smaakstoffen, alkali, zeep, SLS, SLES en heeft een praktisch pompje voor een gemakkelijke dosering. Deze MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE is speciaal ontwikkeld om het intieme gebied te reinigen, hydrateren en verzorgen. Het bevat een milde, maar doeltreffende formule, die het gevoelige gebied verfrist en een comfortabel gevoel geeft. De toegevoegde melkzuur en Aloe Vera extract helpen bij het herstellen van de natuurlijke pH-balans van de huid en verminderen het risico op overgevoeligheid.

Veelgestelde vragen over de Melica Unknown televisie

MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met Melkzuur en ALOE VERA EXRACT zonder. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met Melkzuur en ALOE VERA EXRACT zonder. zijn als volgt:

Sulfosuccinaat, Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleaat, Melkzuur, Aloë Barbadensis (Aloë Vera) Extract, Citroenzuur, Parfum, Dinatrium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met Melkzuur en ALOE VERA EXRACT zonder. is 300 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 300 ml.

Het land van oorsprong van MELICA ORGANIC Biologisch 95,5% Natuurlijke INTIEME HYGIENE ACTIEVE WASEMULSIE met Melkzuur en ALOE VERA EXRACT zonder. is Litouwen.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten