1. NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life.

NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Nutrablast weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Boric acid powder

Allergeneninformatie

Inhoud

600 mg

Aantal stuks in verpakking

30 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

VS

Omschrijving van NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life.

Deze capsules bevatten boracicumzuur, een krachtig ingrediënt dat wordt gebruikt om de pH-balans van de vagina te herstellen. Het helpt bij het verlichten van jeuk, irritatie en ongemak die gepaard gaan met vaginale infecties. De capsules zijn klein en gemakkelijk in te nemen, wat betekent dat je het comfortabel kunt gebruiken, zelfs op drukke dagen. De NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life zijn ontworpen om je te helpen je vagina in balans te houden. Het formuleert ook om je vagina gezond te houden door de vele voordelen die het biedt, zoals het verminderen van de kans op infecties en het voorkomen van schimmels. De capsule bevat ook ingrediënten die ondersteunende voordelen bieden, zoals magnesium, calcium, zink en koper. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je vagina in optimale conditie blijft, waardoor je je comfortabel voelt.

Veelgestelde vragen over de Nutrablast Unknown televisie

NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life. zijn als volgt:

Boric acid powder.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life. is 600 mg, er zitten 30 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van NutraBlast Boric Acid Vaginale Capsules Boric Life. is VS.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten