1. CleanStream Discrete Intiemdouche Set.

CleanStream Discrete Intiemdouche Set.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Discrete Intiemdouche Set. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Discrete Intiemdouche Set.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

AG604

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

500 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Discrete Intiemdouche Set.

Met de CleanStream Discrete Intiemdouche Set krijg je een luxe douchekop met 5 straalstanden. De set bevat ook een flexibele slang, een koppelstuk voor op de douchekraan en een opzetstuk van siliconen voor anaal gebruik. De douchekop heeft een discrete opbergruimte voor de intiemdouche, waar je deze met 1 simpele handeling tevoorschijn kunt halen. Bovendien kun je de intiemdouche eenvoudig loskoppelen en goed laten drogen voordat je hem weer terugplaatst. De set is geschikt voor de meeste douchekranen, maar voor een juiste keuze is het belangrijk om de afmetingen te controleren en te vergelijken met je eigen aansluiting. Zo heeft de schroefkop een diameter van 1,9 cm, de totale lengte van de doucheslang is 144 cm en de intiemdouche heeft 5 openingen en is 12,7 cm lang met een invoerdiepte van 10 cm. Daarnaast is er een maximale stroomsnelheid van 8 liter per minuut.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Discrete Intiemdouche Set. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Discrete Intiemdouche Set. zijn als volgt:

AG604.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Discrete Intiemdouche Set. is 500 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Discrete Intiemdouche Set. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten