1. Chilly Intiemtissues Fresh 10 stuks voordeelverpakking.

Chilly Intiemtissues Fresh 10 stuks voordeelverpakking.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Intiemtissues Fresh 10 stuks voordeelverpakking. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Intiemtissues Fresh 10 stuks voordeelverpakking.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Chilly Intiemtissues Fresh 10 stuks voordeelverpakking.

Chilly Fresh Intiemtissues bieden een frisse en comfortabele gebruikerservaring voor elke dag. De tissues zijn verrijkt met aloë vera, die de huid verzorgen en beschermen. De textuur voelt zacht en soepel aan, waardoor het aangenaam is om te gebruiken. De voordeelverpakking bevat 10 doosjes met elk 12 tissues, wat betekent dat u 120 tissues krijgt. De tissues zijn niet alleen vochtig, maar bevatten ook actieve ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen. De tissues zijn verrijkt met aloë vera, zoethout, panthenol en voedende oliën. Met deze voedingsstoffen wordt de huid verzorgd en versterkt. De tissues zijn verpakt in een stijlvolle verpakking zodat u deze gemakkelijk kunt meenemen in uw tas. De tissues zijn ook geschikt voor gebruik onderweg. Ze zijn zacht en vochtig, waardoor u bij elke toiletbezoek een frisse en aangename gebruikerservaring heeft.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Intiemtissues Fresh 10 stuks voordeelverpakking. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Chilly Intiemtissues Fresh 10 stuks voordeelverpakking. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Chilly Intiemtissues Fresh 10 stuks voordeelverpakking. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Intiemtissues Fresh 10 stuks voordeelverpakking. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten