1. Lactacyd Kalmerende Wasemulsie 250 ml Intiemverzorging Wasemulsie.

Lactacyd Kalmerende Wasemulsie 250 ml Intiemverzorging Wasemulsie.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Lactacyd Kalmerende Wasemulsie 250 ml Intiemverzorging Wasemulsie. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Lactacyd Kalmerende Wasemulsie 250 ml Intiemverzorging Wasemulsie.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

IngrediëntenAqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Bisabolol, Globularia Alypum Leaf Extract, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Oleate, Glycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Glycol Disearate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Methylisothiazolinone.

Allergeneninformatie

Zie ingrediëntendeclaratie

Inhoud

250 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

250 ml

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Lactacyd Kalmerende Wasemulsie 250 ml Intiemverzorging Wasemulsie.

Lactacyd Kalmerende Wasemulsie is een uniek product voor intiemverzorging en biedt de zachtste verzorging die u nodig heeft voor uw intieme zone. De zeepvrije wasemulsie is verrijkt met zachte ingrediënten die de delicate pH-balans van de uitwendige intieme zone herstellen. Het is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en combineert een milde reiniging met een verzachtende en kalmerende werking. De unieke formule bevat natuurlijke melkzuur en helpt de delicate balans van de uitwendige intieme zone te behouden. De wasemulsie voedt en verzacht de huid en bevordert het herstel van eventuele irritaties, jeuk of roodheid. Het is ook verrijkt met Aloë Vera en Bisabolo, twee geweldige ingrediënten die bekend staan om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen. De Lactacyd Kalmerende Wasemulsie is een zachte, verzorgende en kalmerende wasemulsie die perfect is voor dagelijks gebruik. Het biedt de zachtste verzorging die u nodig heeft voor uw intieme zone.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Lactacyd Kalmerende Wasemulsie 250 ml Intiemverzorging Wasemulsie. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Lactacyd Kalmerende Wasemulsie 250 ml Intiemverzorging Wasemulsie. zijn als volgt:

IngrediëntenAqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Bisabolol, Globularia Alypum Leaf Extract, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Oleate, Glycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Glycol Disearate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Methylisothiazolinone..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Zie ingrediëntendeclaratie

De inhoud van Lactacyd Kalmerende Wasemulsie 250 ml Intiemverzorging Wasemulsie. is 250 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 250 ml.

Het land van oorsprong van Lactacyd Kalmerende Wasemulsie 250 ml Intiemverzorging Wasemulsie. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten