1. Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket.

Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket.

Het Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket biedt alles wat je nodig hebt om je intieme zone te verzorgen. De wasemulsie bevat natuurlijke extracten van tijm en salie, wat een optimale antibacteriële werking biedt en je een gevoel van bescherming en veiligheid geeft. De zachte, 100% biologisch afbreekbare tissues zijn pH5-neutraal, hypoallergeen en klinisch getest, dus je kunt ze veilig elke dag gebruiken. Het pakket is ideaal voor op reis, op het strand, in de sportschool of in het zwembad wanneer er een grotere kans op contact met bacteriën is. Met het Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket, ben je altijd beschermd tegen ongewenste bacteriën en schimmels. De wasemulsie laat je intieme zone schoon en fris aanvoelen, terwijl de tissues je intieme zone verzorgen en reinigen.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket. is 300 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Intiem Verzorging Wasemulsie en Intieme Hygiëne Doekjes Protect Pakket. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten