1. Intieme bescherming beschermende zorg Intieme zorg doekjes Help 20pcs.

Intieme bescherming beschermende zorg Intieme zorg doekjes Help 20pcs.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met aa weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme bescherming beschermende zorg Intieme zorg doekjes Help 20pcs. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme bescherming beschermende zorg Intieme zorg doekjes Help 20pcs.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

20 g

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Intieme bescherming beschermende zorg Intieme zorg doekjes Help 20pcs.

AA Intieme hygiëne doekjes zijn een uitstekende oplossing voor het opfrissen van intieme gebieden. Ze zijn verrijkt met melkzuur, kamille-extract en allantoïne die de juiste pH-waarde van de huid en de slijmvliezen handhaven, en beschermen tegen irritatie. Bovendien bevatten ze een delicate wasbasis, die een goede tolerantie garandeert en de huid effectief verfrist. De zachte non-woven stof zorgt voor een prettig gevoel tijdens het gebruik. De AA Intieme hygiëne doekjes zijn hypoallergeen, bevatten geen kleurstoffen of parabenen en zijn dermatologisch getest. Ze zijn dus geschikt voor mensen met een allergische huidziekte. De doekjes zorgen voor een effectieve hygiëne en verfrissen de intieme gebieden op een milde en zachte manier, waardoor irritatie en uitdroging worden voorkomen. Ze zijn er in een verpakking met 20 stuks, handig voor elke dag gebruik.

Veelgestelde vragen over de aa Unknown televisie

Intieme bescherming beschermende zorg Intieme zorg doekjes Help 20pcs. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Intieme bescherming beschermende zorg Intieme zorg doekjes Help 20pcs. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Intieme bescherming beschermende zorg Intieme zorg doekjes Help 20pcs. is 20 g, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Intieme bescherming beschermende zorg Intieme zorg doekjes Help 20pcs. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten