1. Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche Voor In- en Uitwendige Reiniging.

Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche Voor In- en Uitwendige Reiniging.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Nuvance weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche Voor In- en Uitwendige Reiniging. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche Voor In- en Uitwendige Reiniging.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

NVT

Allergeneninformatie

Het materiaal bestaat uit Polypropyleen (PP)

Inhoud

500 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche Voor In- en Uitwendige Reiniging.

Met de Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche kun je je intieme zones op een hygiënische en comfortabele manier reinigen. Het ergonomische ontwerp helpt je om comfortabel te werken en het extra opzetstuk zorgt voor extra gemak bij het reinigen. Het heeft een 500 ml reservoir waarmee je gemakkelijk de in- en uitwendige hygiëne van je intieme zones kunt behouden. Het is ook ideaal voor vrouwen die last hebben van overmatige afscheiding, onaangename geur of kleur van afscheiding, jeuk, irritatie of branderigheid. Deze douche met bidet reinigt je intieme zones op een diepe en grondige manier. Daarnaast is het geschikt voor het verwijderen van onzuiverheden zoals bacteriën en schimmels. Het is ook perfect voor het verzorgen van je intieme gebieden voor een fris en schoon gevoel.

Veelgestelde vragen over de Nuvance Unknown televisie

Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche Voor In- en Uitwendige Reiniging. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche Voor In- en Uitwendige Reiniging. zijn als volgt:

NVT.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Het materiaal bestaat uit Polypropyleen (PP)

De inhoud van Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche Voor In- en Uitwendige Reiniging. is 500 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Nuvance Vaginale Douche met Extra Opzetstuk 500 ml Bidet Handdouche Voor In- en Uitwendige Reiniging. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten