1. Chilly Intieme wasemulsie Protect 3x Intiemtissues Protect voordeelverpakking.

Chilly Intieme wasemulsie Protect 3x Intiemtissues Protect voordeelverpakking.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Intieme wasemulsie Protect 3x Intiemtissues Protect voordeelverpakking. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Intieme wasemulsie Protect 3x Intiemtissues Protect voordeelverpakking.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Chilly Intieme wasemulsie Protect 3x Intiemtissues Protect voordeelverpakking.

Deze voordeelverpakking van Chilly Intieme wasemulsie Protect en 3x Intiemtissues Protect is ideaal voor iedereen die een extra stukje zorg voor zichzelf en zijn of haar partner wil. De wasemulsie is ontwikkeld met speciale ingrediënten die de intieme pH-balans van je huid behouden. Het helpt je huid en de bescherming tegen schadelijke bacteriën. De 3x Intiemtissues Protect zijn speciaal ontworpen om je intieme gebied extra hygiënisch en fris te houden. Ze bevatten een speciale pH-balansformule die je huid beschermt tegen irritatie en je een fris gevoel geeft. Deze tissues zijn ook vrij van parabenen, alkylphenolen en kleurstoffen. Ze zijn dermatologisch getest en gemaakt van 100% biologisch katoen. De tissues zijn zacht en absorberend en hebben een aangename geur.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Intieme wasemulsie Protect 3x Intiemtissues Protect voordeelverpakking. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Chilly Intieme wasemulsie Protect 3x Intiemtissues Protect voordeelverpakking. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Chilly Intieme wasemulsie Protect 3x Intiemtissues Protect voordeelverpakking. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Intieme wasemulsie Protect 3x Intiemtissues Protect voordeelverpakking. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten