1. Chilly Intiemverzorging delicate pomp (300ml).

Chilly Intiemverzorging delicate pomp (300ml).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Intiemverzorging delicate pomp (300ml). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Intiemverzorging delicate pomp (300ml).

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Niet bekend

Allergeneninformatie

geen allergenen informatie bekend

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Chilly Intiemverzorging delicate pomp (300ml).

Chilly Intiemverzorging delicate pomp is een product dat speciaal ontwikkeld is om een optimale zorg aan de gevoelige gebieden te bieden. De zachte formule verzorgt de externe vaginale slijmvliezen en omringende huid intensief. Het heeft een pH waarde van 5 die een natuurlijke balans behoudt. De 300ml pompflacon is erg handig en heeft een goede dosering. Bovendien is Chilly Intiemverzorging delicate pomp geschikt voor dagelijks gebruik en is het verrijkt met natuurlijke kamille-extracten. Het heeft een fijne, frisse geur en heeft een milde, verzachtende werking. Het geeft je een aangenaam gevoel van verlichting en helpt je om je intieme gebied te voeden en te verzorgen. Het product bevat geen parabenen, SLS of SLES.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Intiemverzorging delicate pomp (300ml). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Chilly Intiemverzorging delicate pomp (300ml). zijn als volgt:

Niet bekend.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

geen allergenen informatie bekend

De inhoud van Chilly Intiemverzorging delicate pomp (300ml). is 300 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Intiemverzorging delicate pomp (300ml). is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten