1. Lactacyd Wasemulsie Verzorgend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking.

Lactacyd Wasemulsie Verzorgend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Lactacyd Wasemulsie Verzorgend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Lactacyd Wasemulsie Verzorgend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

1800 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Lactacyd Wasemulsie Verzorgend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking.

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie is speciaal ontwikkeld om je vagina dagelijks te verzorgen. De milde formule met melkzuur en herstellende ingrediënten geeft je vagina een fris en verzorgd gevoel. Bovendien bevat het lactoserum, een natuurlijk bestanddeel dat de beschermende omgeving van je vagina stabiliseert en in stand houdt. De wasemulsie heeft een licht en discreet parfum. De wasemulsie is makkelijk in gebruik. Je kunt deze dagelijks gebruiken onder de douche of in bad. Breng het aan in je handpalmen en schuim het op. Daarna goed afspoelen met stromend water. Probeer het gebruik van een washandje of een spons te vermijden omdat dit de zuurgraad van je vagina kan verstoren. Met de Lactacyd Wasemulsie Verzorgende Vaginale Verzorging Voordeelverpakking krijg je een aantal maanden lang professionele verzorging voor je vagina.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Lactacyd Wasemulsie Verzorgend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Lactacyd Wasemulsie Verzorgend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Lactacyd Wasemulsie Verzorgend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. is 1800 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Lactacyd Wasemulsie Verzorgend Vaginale Verzorging Voordeelverpakking. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten