1. Biologische Intieme hygiënemelk was Normaliserend met perenboom 370ml.

Biologische Intieme hygiënemelk was Normaliserend met perenboom 370ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Green Pharmacy weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Biologische Intieme hygiënemelk was Normaliserend met perenboom 370ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Biologische Intieme hygiënemelk was Normaliserend met perenboom 370ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NATRIUM MYRETH SULFATE, AMMONIUM LAURYL SULPHATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, COCAMIDE DEA, GLYCERETH-2 COCOATE, LAURYL GLUCOSIDE, NATRIUMCHLORIDE, ORTHILIA SECUNDA EXTRACT, ORIGANUM VULGARE BLOEM EXTRACT, SALVERIA SCLAREA FLOWER OLIE, MELKZUUR, STYREEN/ACRYLATEN COPOLYMEER, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM, BENZYLALCOHOL

Allergeneninformatie

Inhoud

370 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

370 ml

Land van oorsprong

Rusland

Omschrijving van Biologische Intieme hygiënemelk was Normaliserend met perenboom 370ml.

Biologische Intieme Hygiënemelk was Normaliserend met Perenboom is perfect voor intieme hygiëne. De uitgebalanceerde samenstelling met peer- en marjolein-extracten droogt de huid niet uit, waardoor je een langdurig gevoel van frisheid en comfort ervaart. Bovendien wordt de natuurlijke pH-waarde en microflora van intieme zones gecontroleerd door middel van melkzuur. Deze melk is perfect voor het reinigen van de intieme zone, aangezien het zorgvuldig is samengesteld met ingrediënten die de huid soepel en comfortabel maken. Het extract van peer en marjolein heeft een kalmerende werking, waardoor irritatie wordt verminderd en het risico op allergische reacties wordt verminderd. Bovendien is de melk zeer zacht, waardoor je de intieme zone grondig kunt reinigen zonder dat de huid wordt uitgedroogd.

Veelgestelde vragen over de Green Pharmacy Unknown televisie

Biologische Intieme hygiënemelk was Normaliserend met perenboom 370ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Biologische Intieme hygiënemelk was Normaliserend met perenboom 370ml. zijn als volgt:

AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NATRIUM MYRETH SULFATE, AMMONIUM LAURYL SULPHATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, COCAMIDE DEA, GLYCERETH-2 COCOATE, LAURYL GLUCOSIDE, NATRIUMCHLORIDE, ORTHILIA SECUNDA EXTRACT, ORIGANUM VULGARE BLOEM EXTRACT, SALVERIA SCLAREA FLOWER OLIE, MELKZUUR, STYREEN/ACRYLATEN COPOLYMEER, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM, BENZYLALCOHOL.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Biologische Intieme hygiënemelk was Normaliserend met perenboom 370ml. is 370 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 370 ml.

Het land van oorsprong van Biologische Intieme hygiënemelk was Normaliserend met perenboom 370ml. is Rusland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten